VIDEO  Spotul prin care Guvernul încearcă să îi convingă pe părinţi să îşi vaccineze copiii

  • Guvernul a lansat, vineri dimineaţă, un videoclip prin care încearcă să îi convingă pe părinţi să îşi vaccineze copiii anti-COVID.
  • Videoclipul este realizat în parteneriat cu UNICEF România.
  • Spotul va rula în următoarele trei luni pe posturile TV.
  • Clipul este lansat cu trei săptămâni înainte de începerea noului an şcolar.
624 afișări
Imaginea articolului Spotul prin care Guvernul încearcă să îi convingă pe părinţi să îşi vaccineze copiii

Captură video

„Ce ai face să îţi ştii mereu copilul în siguranţă? Copiii sunt şi ei expuşi la infectare şi pot transmite COVID-19. Alege să îi vaccinezi pe ai tăi pentru a se bucura în siguranţă de copilărie!”, este mesajul transmis de noul clip de promovare pentru vaccinare anti-COVID.

Spotul ilustrează un elev care ia micul dejun şi priveşte ştiri legate de persoane infectate cu COVID-19, care se află la ATI. Ulterior, mama acestuia îl introduce într-o bulă pentru a fi protejat la şcoală, unde, de asemenea, şi alţi copii se află în bule similare. În finalul videoclipului, mama şi copilul se îmbrăţişează şi îşi arată plasturii post-vaccinare.

Spoturile lansate în luna mai, „Ce conţine vaccinul”, vor fi retrase de pe posturile TV. 

Campania de vaccinare în rândul copiilor a început în România în data de 2 iunie 2021, cu serul produs de Pfizer. Din data de 2 august, copiii pot fi vaccinaţi şi cu serul produs de Moderna.

De la începutul campaniei de vaccinare în rândul copiilor şi până în 24 august, au fost imunizaţi aproape 22.000 de copii cu vârsta între 12 şi 15 ani, respectiv 4%. De asemenea, s-au vaccinat anti-COVID peste 15.000 de tineri cu vârsta între 16 şi 19 ani (20%), potrivit informaţiilor prezentate de coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, în cadrul conferinţei de presă de marţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici