Video Sprijin psihologic pentru cadrele medicale din Suceava. De la începutul săptămânii viitoare, 15 psihologi le vor oferi consiliere telefonică şi online

  • Suceava întră cu toate armele în lupta cu coronavirusul
  • Cadrele medicale vor primi sprijin psihologic pentru a traversa criza sanitară din oraş
  • De la începutul săptămânii viitoare, 15 psihologi de la universitatea suceveană vor oferi consiliere telefonică şi online
530 afișări

"Am făcut instruire, este o linie dedicată special celor din spital. Avem alte 50 de cadre care aşteaptă dacă este nevoie. Vom încerca să îi sprijinim din punct de vedere emoţional în această perioadă grea prin care trec", a declarat pentru Mediafax prorectorul Universităţii Ştefan cel Mare, Mihai Dimian.

Profesorul spune că judeţul trebuie să ia măsuri de uregnţă, pentru a fi pregătit pentru perioada care va urma.

"Trendul nu poate fi oprit, el poate fi atenuat. Toată lumea trebuie să fie conştientă de acest lucru, vor fi mai mulţi îmbolnăviţi. Important este să ne pregătim pentru ceea ce va fi în următoarele 2-3 săptămâni", a mai declarat profesorul Dimian. 

Sunt în jur de 100 de cadre medicale din Suceava infectate cu noul coronavirus, la care se adaugă şi membri ai familiilor lor. După o dezinfecţie de două zile, spitalul a fost redeschis.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici