SRI prezintă raportul de activitate. Klaus Iohannis participă la eveniment/ Tăriceanu: Nici nu ştiu dacă am primit o invitaţie

Serviciul Român de Informaţii prezintă, luni, raportul de activitate pentru anul 2017. Preşedintele Klaus Iohannis va participa la eveniment au declarat, pentru MEDIAFAX, surse neoficiale.

789 afișări
Imaginea articolului SRI prezintă raportul de activitate. Klaus Iohannis participă la eveniment/ Tăriceanu: Nici nu ştiu dacă am primit o invitaţie

SRI prezintă raportul de activitate. Klaus Iohannis participă la eveniment

Şeful statului a participat la şedinţa de bilanţ a SRI şi în 2017.

Anul trecut, preşedintele Klaus Iohannis cerea instituţiei "echilibru şi echidistanţă necondiţionată", dar şi "aprofundarea parteneriatului cu societatea civilă".

Tăriceanu, despre participarea la bilanţul SRI: Nici nu ştiu dacă am primit o invitaţie

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a susţinut, luni, că nu ştie dacă a primit o invitaţie pentru a participa la şedinţa de bilanţ a SRI, adăugând că, din partea Parlamentului, va participa preşedintele Comisiei de control a activităţii SRI, Claudiu Manda.

„Am aflat acum că este o şedinţă de prezentare de bilanţ, dar Parlamentul nu participă la aşa ceva, astea sunt activităţi care ţin de domeniul siguranţei naţionale. Avem o Comisie de supraveghere şi control a activităţii Serviciului şi preşedintele acestei comisii, domnul Claudiu Manda va participa, din partea Parlamentului, dar eu nici nu ştiu dacă am primit o invitaţie în acest sens”, a declarat Tăriceanu, după şedinţa Biroului permanent al Senatului, întrebat dacă va participa la şedinţa de bilanţ a SRI.

Serviciul Român de Informaţii prezintă, luni, raportul de activitate în cadrul unui eveniment nepublic, la care participă angajaţi, dar şi colaboratori ai instituţiei.

Ultimul raport de activitate publicat pe site-ul SRI datează din anul 2014.

După decizia din 2016 a CCR, privind realizarea interceptărilor în cauzele penale, SRI a fost în centrul mai multor scandaluri privind implicarea în justiţie şi intergritatea unor persoane din conducerea Serviciului.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici