SRI sfătuieşte pasagerii cum să se comporte şi cum pot semnala un posibil risc terorist

SRI a lansat pe pagina de Facebook, în contextul evenimentelor de la Bruxelles, o serie de recomandări despre cum ar trebui să se comporte românii dacă văd un obiect suspect în aeroporturi şi a publicat un link către un "Ghid de autoprotecţie".

4172 afișări
Imaginea articolului SRI sfătuieşte pasagerii cum să se comporte şi cum pot semnala un posibil risc terorist

SRI sfătuieşte pasagerii cum să se comporte şi cum pot semnala un posibil risc terorist (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

Potrivit postării de pe pagina de Facebook a Serviciului Român de Informaţii, pasagerii care au planificate zboruri sunt sfătuiţi să anunţe imediat orice amănunt suspect personalului de securitate din aeroport, să nu accepte să transporte sau să supravegheze bagaje care nu le aparţin, să nu îşi lase bagajele nesupravegheate şi să fie calmi şi să urmeze instrucţiunile personalului de securitate, în cazul unor incidente.

De asemenea, SRI a publicat şi un link spre pagina de internet a Serviciului, care direcţionează utilizatorii de internet către un "Ghid de autoprotecţie", ce cuprinde mai multe capitole, printre care şi "Cum poţi semnala un posibil risc terorist".

Vezi aici recomandările SRI. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici