Stâlp lăsat în mijlocul drumului, în comuna Ocoliş. Primarul: „Orice lucrare implică şi sacrificii. Aşa e zona, e valea şi drumul”. FOTO

  • Un stâlp de electricitate a fost lăsat în mijlocul unui drum din comuna Ocoliş, judeţul Alba.
  • „Orice lucrare nouă implică şi sacrificii. Aşa e zona, e valea şi drumul”, spune primarul.
879 afișări
Imaginea articolului Stâlp lăsat în mijlocul drumului, în comuna Ocoliş. Primarul: „Orice lucrare implică şi sacrificii. Aşa e zona, e valea şi drumul”. FOTO

Stâlp de electricitate lăsat în mijlocul drumului, într-o comună din Alba

Autorităţile din comuna Ocoliş, judeţul Alba, au deviat un drum comunal din cauza lucrărilor de refacere a unui pod şi au lăsat în mijloc un stâlp de electricitate. Primarul din Ocoliş, Alin Jucan, a declarat pentru MEDIAFAX că, în ciuda situaţiei, pe drumul deviat cu stâlpul în mijloc pot circula atât maşinile, cât şi camioanele.

Edilul susţine că, din punct de vedere tehnic, nu exista altă soluţie decât de a lăsa stâlpul în mijlocul drumului deviat.

„S-a realizat o deviere a drumului comunal deoarece se lucrează la un pod din zonă. Devierea este provizorie până se va putea reda circulaţiei podul, undeva prin luna octombrie, după estimările noastre. A rămas pe drumul deviat primul stâlp de înaltă tensiune care nu se poate muta, am vorbit şi cu Electrica. Altă soluţie tehnică nu am avut, fiind vorba de o rezervaţie naturală, este singura variantă pe care am putut să o luăm în calcul”, a explicat edilul.

Conform acestuia, soluţia drumului deviat a fost agreată cu constructorul podului şi cu responsabilii de la proiectare fiind cuprinsă în organizarea de şantier.

„Orice lucrare nouă implică şi sacrificii. Aşa e zona, e valea şi drumul. Nu puteam muta zece stâlpi pentru o deviere provizorie care durează câteva luni”, a menţionat Alin Jucan.

Drumul comunal se află într-un defileu din Cheile Runcului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici