Stare de alertă în Vâlcea după ce un microbuz cu 12 călători s-a răsturnat: Cinci persoane au fost rănite | FOTO

Cinci persoane au fost rănite în urma accidentului produs luni seara, pe DN 7, în Bujoreni, unde un microbuz s-a răsturnat. Una dintre victime este în stare critică.

565 afișări
Imaginea articolului Stare de alertă în Vâlcea după ce un microbuz cu 12 călători s-a răsturnat: Cinci persoane au fost rănite | FOTO

Stare de alertă în Vâlcea după ce un microbuz cu 12 călători s-a răsturnat: Cinci persoane au fost rănite

Potrivit ISU Vâlcea, în microbuzul răsturnat erau cel puţin 12 călători.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Bujoreni, zona Capul Piscului.

La intervenţie se deplasează 10 ambulanţe SAJ, o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe SMURD.

Poliţia Vâlcea transmite că accidentul a fost semnalat prin 112, apelantul precizând că microbuzul a fost acrosaşt de un tir.

Traficul în zona producerii accidentului este blocat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici