Starea de alertă, prelungită în România cu 30 de zile. Focarele de COVID-19 vor fi introduse în calcularea incidenţelor

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a adoptat miercuri hotărârea care prevede prelungirea cu 30 de zile a stării de alertă.

12137 afișări
Imaginea articolului Starea de alertă, prelungită în România cu 30 de zile. Focarele de COVID-19 vor fi introduse în calcularea incidenţelor

Prin hotărârea adoptată miercuri se propune prelungirea stării de alertă pe o perioadă de 30 de zile pe teritoriul României.

„Se propune prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul naţional, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 12.02.2021”, prevede articolul 1 al hotărârii.

De asemenea, prin hotărâre se propune păstrarea măsurilor de prevenţie adoptate la nivel naţional şi includerea focarelor de COVID-19 în calcularea incidenţei privind răspândirea noului tip de coronavirus.

Puteţi consulta pe Mediafax.ro bilanţul COVID-19 anunţat miercuri în România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici