Starea de sănătate a lui Silviu Prigoană s-a îmbunătăţit - VIDEO

Starea lui Silviu Prigoană evoluează favorabil, iar pacientul este echilibrat clinic şi hemodinamic, precizează Spitalul Universitar de Urgenţă Floreasca, unde deputatul a fost internat joi, lui fiindu-i montat un stent pentru desfundarea unei artere care alimentează cu sânge muşchiul inimii.

97 afișări
Imaginea articolului Starea de sănătate a lui Silviu Prigoană s-a îmbunătăţit - VIDEO

Starea de sănătate a lui Silviu Prigoană s-a îmbunătăţit (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Deputatul Silviu Prigoană s-a internat în Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, joi, cu diagnosticul "infarct miocardic acut", pentru care a fost tratat cu angioplastie per primam (s-a montat un stent), precizează Spitalul Floreasca într-un comunicat de presă postat pe site.

Iniţial, medicii au declarat că Prigoană avea angină pectorală.

Medicul de gardă de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Floreasca, Cristian Pandrea, a declarat că Silviu Prigoană avea o arteră care alimentează cu sânge muşchiul inimii înfundată, astfel că i-a fost montat un stent.

"A venit (joi, n.r.) dimineaţă acuzând o durere în piept, era angină pectorală. În urma investigaţiilor s-a descoperit că o artera care alimentează cu sânge muşchiul inimii este înfundată, astfel că medicii au hotărât montarea unui stent", a spus Cristian Pandrea.

Intervenţia a fost realizată sub control angiografic, pacientul se simte bine, este în salonul postoperator şi va mai rămâne câteva zile sub monitorizare, a precizat doctorul Pandrea, după intervenţie.

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici