Starea drumurilor. Ninge pe Autostrada Soarelui, o parte a carosabilului este acoperită de zăpadă

Traficul pe Autostrada Soarelui, de la kilometrul 193 până la Autostrada A4 Ovidiu-Agigea şi pe toată lungimea acesteia, se desfăşoară în condiţii de ninsoare, carosabilul fiind acoperit cu un strat subţire de zăpadă. Ninge uşor şi pe Autostrada A1 Sibiu-Deva.

1290 afișări
Imaginea articolului Starea drumurilor. Ninge pe Autostrada Soarelui, o parte a carosabilului este acoperită de zăpadă

Ninge pe Autostrada Soarelui, o parte a carosabilului este acoperită de zăpadă

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că ninge pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, de la kilometrul 193 până la Autostrada A4 Ovidiu-Agigea şi pe toată lungimea acesteia, fără viscol, iar carosabilul este acoperit cu un strat subţire de zăpadă.

Se acţionează cu utilaje şi material antiderapant.

Ninge uşor şi pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, între kilometrii 238-309, precum şi pe DN 7 Valea Oltului, însă momentan nu sunt depuneri de zăpadă pe carosabil.

Pe autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A3 Bucureşti-Ploieşti, precum şi pe DN 1 în staţiunile de pe Valea Prahovei nu sunt precipitaţii, carosabilul este curat, iar valorile de trafic sunt scăzute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici