Starea pacienţilor transferaţi de la Spitalul „Matei Balş”: 9 sunt în stare gravă, în ATI

Nouă dintre pacienţii transferaţi la alte spitale din Bucureşti după incendiul de la Institutul Naţional „Matei Balş” sunt în stare gravă, unii dintre ei în Terapie Intensivă, a transmis, marţi, Ministerul Sănătăţii.

170 afișări
Imaginea articolului Starea pacienţilor transferaţi de la Spitalul „Matei Balş”: 9 sunt în stare gravă, în ATI

Starea pacienţilor transferaţi de la Spitalul „Matei Balş”: 9 sunt în stare gravă, în ATI

La Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan” din Bucureşti au fost transferaţi 11 pacienţi, aceştia fiind în stare stabilă, staţionară.

la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti sunt doi pacienţi în stare stabilă, un pacient intubat (ATI), în stare gravă şi un pacient în stare foarte gravă, resuscitat, ventilat, intubat.

La Spitalul Universitar de Urgenţă „Elias” din Bucureşti au fost transferaţi 6 pacienţi. Dintre ei, patru sunt în stare stabilă, unul este în stare gravă, instabilă. Un pacient a fost externat luni.

La Spitalul de Boli Infecţioase şi Tropicale „Victor Babeş” din Bucureşti au fost duşi, după incendiul de vineri, şase pacienţi. Dintre ei, doi sunt internaţi în ATI, unul fiind în stare gravă, iar patru pacienţi sunt în stare stabilă.

La Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Pantelimon” din Bucureşti sunt 3 pacienţi în stare stabilă.

La Spitalul Militar Central din Bucureşti sunt patru pacienţi, dintre care doi în secţia ATI, ambii în stare gravă, intubaţi, iar la ROL2 au fost duşi doi pacienţi în stare stabilă, dintre care unul a fost externat luni, iar celălalt va fi externat marţi.

La Spitalul „Witting” din Bucureşti au fost duşi doi pacienţi în stare stabilă, iar unul pacient a fost externat luni.

La Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Bucureşti au fost transferaţi patru pacienţi, dintre care doi pacienţi în stare staţionară şi doi pacienţi în secţia ATI (un pacient stabil, neintubat şi un pacient intubat, în stare gravă);

La Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti au fost transferaţi trei pacienţi în stare stabilă, iar la Spitalul Monza din Bucureşti alţi trei pacienţi în stare stabilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici