Steaguri roşii, arborate pe litoral. Un bărbat care a intrat în mare să salveze o femeie şi un copil, dispărut în apă, la Mangalia

Un bărbat este căutat marţi, cu scafandri, la Mangalia, după ce a intrat în mare şi a dispărut în zona plajei Laguna, unde intervenise în ajutorul unei femei şi a copilului acesteia care au mers în apă, deşi scăldatul este interzis.

2483 afișări
Imaginea articolului Steaguri roşii, arborate pe litoral. Un bărbat care a intrat în mare să salveze o femeie şi un copil, dispărut în apă, la Mangalia

Un bărbat intrat în mare să salveze o femeie şi un copil, dispărut în apă, la Mangalia

Alerta a fost dată marţi de oamenii aflaţi pe plajă, care au sunat la 112, anunţând dispariţia unei persoane ce a intrat în mare şi nu a mai ieşit.

Spre locaţia indicată s-a deplasat iniţial o ambarcaţiune uşoară cu echipaj mixt ISU - Garda de Coastă, dar aceasta nu a putut ajunge în punctul respectiv din cauza mării foarte agitate.

În zonă s-au deplasat doi scafandri din Mangalia, care au început căutarea persoanei, dar aceştia au solicitat sprijin de la colegii din Constanţa, iar spre Mangalia au plecat trei autospecialele de scafandri, cu 10 subofiţeri şi un ofiţer.

Martorii le-au spus pompierilor că persoana dispărută ar fi intrat în apă împreună cu încă un bărbat pentru a salva o femeie şi pe copilul ei. S-a reuşit salvarea femeii şi a copilului, dar numai unul dintre salvatori a ieşit la mal.

Pe plajele din Mangalia, dar şi pe majoritatea plajelor de pe litoral, au fost arborate steagurile roşii, care interzic intratul în apa mării, sau cele galbene, care îndeamnă la precauţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici