Stradă din Piteşti inundată după ce s-a spart o conductă de apă. O maşină a rămas blocată - FOTO

O stradă din centrul Piteştiului, situată într-o zonă în care se făceau lucrări de canalizare de mai multă vreme, a fost inundată, marţi la prânz, după ce o conductă de apă s-a spart, iar o maşină a rămas blocată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

291 afișări
Imaginea articolului Stradă din Piteşti inundată după ce s-a spart o conductă de apă. O maşină a rămas blocată - FOTO

Stradă din Piteşti blocată după ce s-a spart o conductă de apă. O maşină a rămas blocată - FOTO

Incidentul s-a petrecut marţi la prânz pe strada Eremia Grigorescu din centrul municipiului Piteşti. Aici, o conductă acoperită cu nisip, veche de circa 40 de ani, a cedat, iar apa s-a revărsat, acoperind strada.

O maşină a rămas blocată din cauza apei care a ajuns la aproximativ o jumătate de metru.

"Strada Eremia Grigorescu, acoperită cu apă, a fost blocată. Se fac cercetări pentru a se stabili ce s-a întâmplat şi pentru a fi luate măsurile care se impun", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălin Zamfir.

Totodată, şase blocuri de locuinţe din zonă au rămas fără apă.

Mai multe echipaje de la Poliţia Locală Piteşti, reprezentanţi ai firmei de furnizare a apei potabile şi ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş (IPJ) intervin pentru remedierea situaţiei.

Din primele verificări a reieşit că în zonă se efectuau lucrări de canalizare de mai multă vreme.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici