Stradă închisă în Arad după ce un bărbat a aruncat de la balcon zeci de ghivece, oale şi sticle - FOTO

O stradă din municipiul Arad a fost închisă circulaţiei, marţi, după ce timp de aproximativ o jumătate de oră un bărbat a aruncat de la balconul locuinţei sale zeci de ghivece cu plante, oale sau sticle, iar pompierii au fost nevoiţi să spargă uşa pentru a-l imobiliza pe arădean.

239 afișări
Imaginea articolului Stradă închisă în Arad după ce un bărbat a aruncat de la balcon zeci de ghivece, oale şi sticle - FOTO

Stradă închisă în Arad după ce un bărbat a aruncat de la balcon zeci de ghivece, oale şi sticle (Imagine: Marian Buga/Mediafax Foto)

Incidentul a avut loc în cel mai mare cartier din oraş, Micălaca, pe strada Abrud, unde un bărbat de 50 de ani, care locuieşte la etajul al doilea al unui bloc, a aruncat din balcon cu obiecte în stradă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Timp de aproximativ o jumătate de oră, bărbatul a aruncat de la balconul locuinţei sale peste 30 de ghivece cu plante, dar şi sticle, oale sau găleţi.

Locatarii au sunat la 112, iar poliţiştii sosiţi au fost nevoiţi să închidă strada, atât pentru pietoni, cât şi pentru şoferi, pentru a nu exista riscul să fie loviţi sau maşinile să fie avariate.

Locatarul nu s-a oprit nici când a văzut forţele de ordine, care au încercat să-l calmeze din stradă.

Vecinii au spus că este vorba despre un bărbat cu afecţiuni psihice care este în grija tatălui său, pensionar, însă acesta nu era acasă în momentul izbucnirii nervoase.

”A mai fost internat pentru că a făcut crize. Dacă nu-şi ia medicamentele, aşa reacţionează”, a spus o vecină a bărbatului.

În momentul în care bărbatul a intrat în locuinţă, pompierii au spart uşa şi l-au imobilizat. Poliţiştii l-au dus încătuşat la Spitalul de Psihiatrie, unde va rămâne sub supravegherea medicilor pentru o perioadă.

Locatarii blocului au fost nevoiţi să cureţe strada după incident, pentru ca circulaţia auto să poată fi reluată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici