Video Străzi şi gospodării din judeţul Gorj au fost inundate, după ploi torenţiale | VIDEO

Pompierii din Gorj intervin, joi, în comuna Scoarţa, după ce, în urma unor ploi torenţiale, străzile şi mai multe gospodării au fost inundate. Străzi pline de apă sunt şi în Târgu-Jiu şi Târgu-Cărbuneşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

839 afișări

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, Florin Chisim, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pompierii intervin, joi seara, în comuna Scoarţa, unde mai multe gospodării au fost inundate în urma unei ploi torenţiale.

De asemenea, străzi inundate sunt şi în oraşele Târgu-Jiu şi Târgu-Cărbuneşti, în condiţiile în care a plouă torenţial de mai bine de două ore.

Judeţul Gorj este sub atenţionare cod galben de ploi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici