Străzi şi subsoluri din Cluj-Napoca, ca în VENEŢIA, în urma unei ploi torenţiale - FOTO

Mai multe străzi şi subsoluri din Cluj-Napoca au fost inundate, vineri, în urma unei ploi torenţiale. Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2420 afișări
Imaginea articolului Străzi şi subsoluri din Cluj-Napoca, ca în VENEŢIA, în urma unei ploi torenţiale - FOTO

Străzi şi subsoluri din Cluj-Napoca, inundate în urma unei ploi torenţiale

Reprezentanţii ISU Cluj au declarat vineri, corespondentului MEDIAFAX, că pompierii au fost solicitaţi pentru scoaterea apei din mai multe subsoluri ale unor imobile situate pe străzile Nichita Stănescu, Gruia sau din Piaţa Mihai Viteazu.

”Pe str. Nichita Stănescu s-a intervenit la un subsol inundat, pentru a se scoate apa dintr-un apartament”, au spus sursele citate.

De asemenea, utilizatorii grupului Info Trafic Cluj au postat pe Facebook imagini şi filmuleţe care au surprins inundaţiile pe Calea Moţilor, str. Memorandumului, str. Ceahlău sau mai multe străzi din cartierul Zorilor, apa îngreunând traficul rutier.

Judeţul Cluj se află, până la ora 14.00, sub cod galben de ploi, intensificări ale vântului şi grindină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici