Student, în stare gravă, după ce a căzut de la etajul patru. Ce s-ar fi petrecut în camera de cămin înainte de accident

Un student din Iaşi este în stare gravă după ce, în timpul nopţii de miercuri spre joi, a căzut de la etajul patru al căminului în care era cazat. Se pare că băiatul de 19 ani consumase marijuana, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2483 afișări
Imaginea articolului Student, în stare gravă, după ce a căzut de la etajul patru. Ce s-ar fi petrecut în camera de cămin înainte de accident

Student, în stare gravă după ce a căzut de etajul patru. Ce s-ar fi petrecut în camera de cămin înainte de accident

Băiatul în vârstă de 19 ani, care a căzut de la etajul patru al căminului studenţesc are mai multe fracturi şi a fost dus la Spitalul „Sf. Spiridon” în stare gravă, inconştient.

„A fost diagnosticat cu politraumatism prin cădere de la înălţime, acesta s-a aruncat după consumul de marijuana, din camera de cămin, evenimentul fiind petrecut în zona Tudor Vladimirescu. A suferit traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conştienţă, fractură a bazinului, fractură complexă la nivelul piciorului drept, contuzie hepatică, contuzie pulmonară", a declarat prof. univ. dr Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi.

Tânărul este din localitatea Copalău, judeţul Botoşani.

În prezent el este internat la Terapie Intensivă, secţia Ortopedie, la Spitalul „Sfântul Spiridon" din Iaşi.

În acest caz se fac cercetări pentru a se stabili ce s-a petrecut în camera de cămin înainte de accident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici