Student rănit în timpul unui experiment la un institut de cercetare din Cluj-Napoca

Un student a fost rănit uşor în timpul unui experiment la Institutul Naţional de Cercetare şi Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice şi Moleculare din Cluj-Napoca, directorul institutului spunând că a explodat un balon de sticlă şi că studentul a fost rănit de cioburi la o mână.

336 afișări
Imaginea articolului Student rănit în timpul unui experiment la un institut de cercetare din Cluj-Napoca

Student rănit în timpul unui experiment la un institut de cercetare din Cluj-Napoca (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Incidentul a avut loc joi în timpul unui experiment la Institutul Naţional de Cercetare şi Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice şi Moleculare (INCDTIM) din cartierul Grigorescu din Cluj-Napoca, la faţa locului intervenind o echipă de pompieri şi o ambulanţă.

Directorul general al INCDTIM Cluj, Adrian Bot, a declarat că la institut a explodat un balon de sticlă, rănindu-l uşor pe student la o mână.

"Se făcea un experiment şi reacţia a devenit explozivă din cauza unei pene de curent. Studentul a fost transportat la spital", a spus sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici