Studentă în stare critică, după ce a fost lovită de un semn de circulaţie în cap, în Vaslui

O tânăra în vârstă de 21 de ani a fost lovită în cap de un indicator rutier rupt de un şofer care a pierdut controlul volanului, la Vaslui, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6751 afișări
Imaginea articolului Studentă în stare critică, după ce a fost lovită de un semn de circulaţie în cap, în Vaslui

Studentă în stare critică, după ce a fost lovită de un semn de circulaţie în cap, în Vaslui

Potrivit poliţiştilor, vinovat de producerea accidentului este un tânăr de 20 de ani, care luase de curând permisul.

Acesta le-a declarat poliţiştilor că a fost la spălătorie cu maşina, iar într-un sens giratoriu a pierdut controlul volanului şi nu a mai văzut nimic din cauza gemurilor aburite. Maşina a ajuns pe trotuar şi a lovit un indicator de circulaţie, din dreptul unei treceri de pietoni. Indicatorul a lovit în cap o tânără care mergea către casă.

Studenta a fost transportată în comă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, iar medicii se declară rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Tânăra este studentă la Cluj şi a venit la Vaslui pentru a petrece sărbătorile alături de familie.

Poliţiştii au început o anchetă şi au deschis dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici