SUA au numit un reprezentant special pentru problemele de justiţie din România şi Bulgaria

Departamentul de Justiţie al SUA a numit un reprezentant special pentru a ajuta la combaterea problemelor privind corupţia, spălarea banilor şi crima organizată din România şi Bulgaria, a informat ambasada americană la Sofia.

900 afișări
Imaginea articolului SUA au numit un reprezentant special pentru problemele de justiţie din România şi Bulgaria

SUA au numit un reprezentant special pentru problemele de justiţie din România şi Bulgaria. Sursă foto: bg.usembassy.gov

Cele două părţi au fost de acord să dezvolte un dialog pentru responsabilitatea procurorilor şi independenţa sistemului judiciar.

Ambasadorul Mustafa a avut miercuri, în acest context, o întrevedere cu ministrul de Justiţie bulgar Danail Kirilov, pentru a discuta problemele privind legile justiţiei. În cadrul întrevederii a fost prezent şi noul reprezentant special al SUA pentru Justiţie, Jessica Kim.

Jessica Kim a deţinut anterior funcţia de procuror adjunct în Columbus, Ohio, iar în 2018 a fost premiat de către procurorul general american Jeff Sessions pentru "contribuţii remarcabile ale unui nou angajat".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici