SUBIECTE BACALAUREAT 2016 Subiectele de la GEOGRAFIE şi BIOLOGIE, rezolvate la MEDIAFAX Live - VIDEO

Subiectele primite astăzi de elevi la Geografie şi la Biologie, în cadrul examenului de BACALAUREAT 2016, vor fi rezolvate în direct la Mediafax Live.

6309 afișări
Imaginea articolului SUBIECTE BACALAUREAT 2016 Subiectele de la GEOGRAFIE şi BIOLOGIE, rezolvate la MEDIAFAX Live - VIDEO

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 Subiectele de la GEOGRAFIE şi BIOLOGIE, rezolvate în direct, de la 13:10, la MEDIAFAX Live(Imagine: Dragoş Savu)

Subiectele date la Bacalaureat 2016 la probele de Geografie vor fi rezolvate, de la 13:10, de către profesoara Cristina Smeianu, de la Liceul de Coregrafie „Floria Capsali”, iar profesoara Nicoleta Oprea, de la Şcoala Sanitară Postliceală „Carol Davila” le va arăta elevilor soluţia corectă la proba de Biologie

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2016 se încheie vineri, 8 iulie, cu proba la alegere a profilului şi specializării, care se susţine la una din 10 discipline: Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică şi argumentare, Sociologie şi Psihologie. 

Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 12 iulie (până la ora 16.00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 16:00-20:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 16 iulie.

BACALAUREAT 2016. CALENDAR SESIUNEA IUNIE-IULIE

- 13 - 15 iunie: Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana
- 15 - 17 iunie: Evaluarea competentelor lingvistice la limba materna
- 21 - 24 iunie: Evaluarea competentelor digitale
- 27 iunie - 1 iulie: Evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala
- 4 iulie : Limba si literatura romana (proba E)a)
- 5 iulie: Limba si literatura materna (proba E)b)
- 6 iulie: Proba obligatorie a profilului (proba E)c)
- 8 iulie: Proba la alegere a profilului si specializarii (proba E)d).
- 12 iulie: Afisarea rezultatelor (pana in ora 16,00) si depunerea contestatiilor (intre orele 16,00 - 20,00)
- 13 - 15 iulie: Solutionarea contestatiilor
- 16 iulie: Afisarea rezultatelor finale

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici