Subprefectul Sălajului, mort în urma prăbuşirii acoperişului foişorului din Hurez

Subprefectul judeţului Sălaj, Virgil Ţurcaş, a murit, marţi, după ce acoperişul unui foişor din Hurez s-a prăbuşit.

3108 afișări
Imaginea articolului Subprefectul Sălajului, mort în urma prăbuşirii acoperişului foişorului din Hurez

Subprefectul Sălajului, mort în urma prăbuşirii acoperişului foişorului din Hurez

ISU Sălaj transmite că persoana decedată în urma prăbuşirii acoperişului foişorului din Hurez este subprefectul judeţului, Virgil Ţurcaş.

Acesta a fost găsit în stare critică, s-a încercat salvarea lui, însă, din păcate, fără rezultat, medicii fiind nevoiţi să declare decesul.

„Imediat după nefericitul incident, subprefectul a fost preluat de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) Zalău şi a fost transportat la Horoatu Crasnei pentru a fi preluat de către elicopterul SMURD. În ciuda eforturilor cadrelor medicale prezente la faţa locului, care au încercat stabilizarea sa mai multe zeci de minute, acesta a fost declarat decedat”, spune Lucian Andrei Jacodi, purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj.

Virgil Ţurcaş participa, în calitate de invitat, alături de alte oficialităţi judeţene şi primari, la o întâlnire a ADI Sălaj Ecodes, privind problema gestionării deşeurilor în Sălaj.

Acoperişul unui foişor din localitatea Hurez, judeţul Sălaj, în care se aflau mai multe persoane care participau la un eveniment s-a prăbuşit marţi din cauza vântului. Trei persoane au fost rănite, iar una a decedat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
subprefect,
mort,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici