Substanţă toxică descoperită în sosul de maioneză. Mai multe loturi au fost retrase din magazine. Cumpărătorii sunt sfătuiţi să returneze produsele

Un lot dintr-un sos de maioneză este retras din magazine din cauza oxidului de etilenă într-unul dintre ingredientele folosite la fabricarea acestuia.

2302 afișări
Imaginea articolului Substanţă toxică descoperită în sosul de maioneză. Mai multe loturi au fost retrase din magazine. Cumpărătorii sunt sfătuiţi să returneze produsele

Mai multe loturi au fost retrase din magazine. Cumpărătorii sunt sfătuiţi să returneze produsele

Potrivit Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, producătorul consideră că nu există nici un risc pentru sănătatea consumatorilor, dar din respect pentru aceştia, a decis rechemarea acestui lot de produs pentru a elimina orice fel de suspiciune.

Este vorba despre sosul de maioneză „Regal” de 420 grame, lot: 1450 / exp:23-24/03/2022/cod bare: /5941311006785.

Celelalte loturi ale acestui produs pot fi consumate fără probleme.

Persoanele care au achiziţionat aceste produse şi doresc rambursarea acestora au posibilitatea să le returneze la magazinul de unde le-au cumpărat şi pe baza bonului fiscal până la data de 15.11.2021.

Rechemare Regal Sos Maioneza 420g European Food-16.10.2021 by Mediafax.ro on Scribd

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici