Suceava: Cinci persoane, între care doi copii, rănite în urma unui accident pe DN 2

Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite, joi după-amiază, în urma unui accident rutier produs pe DN 2, la intrarea în localitatea suceveană Negostina, după ce un autoturism s-a ciocnit cu o autoutilitară al cărei şofer virase spre un drum lateral.

212 afișări
Imaginea articolului Suceava: Cinci persoane, între care doi copii, rănite în urma unui accident pe DN 2

Suceava: Cinci persoane, între care doi copii, rănite în urma unui accident pe DN 2 (Imagine: Shutterstock)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că şoferul unei autoutilitare care se deplasa dinspre Siret spre Suceava, pe DN 2, la intersecţia spre localitatea Negostina, a virat ca să intre pe drumul spre această localitate, moment în care din sens opus venea un autoturism, care s-a ciocnit cu autoutilitara.

În urma impactului, au fost răniţi şoferii celor două autovehicule, dar şi pasagerii din autoturism, doi copii cu vârste de trei şi opt ani, precum şi o femeie.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, la locul intervenţiei s-au deplasat două ambulanţe SMURD de la Detaşamentul Rădăuţi şi Garda de intervenţie Siret, două ambulanţe ale SAJ de la substaţiile Rădăuţi şi Siret, precum şi o autospecială de descarcerare de la garda Siret.

Cele cinci persoane rănite au fost transportate la Spitalul municipal din Rădăuţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici