Suceava: Menajeră bătută crunt de un hoţ care a intrat în casa în care făcea curăţenie

O femeie în vârstă de 54 de ani a ajuns, joi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava după ce a fost bătută de un hoţ care a intrat în casa în care aceasta făcea curăţenie, bărbatul fiind căutat de poliţişti.

183 afișări
Imaginea articolului Suceava: Menajeră bătută crunt de un hoţ care a intrat în casa în care făcea curăţenie

Suceava: Menajeră bătută crunt de un hoţ care a intrat în casa în care făcea curăţenie (Imagine: HEPTA)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că o femeie în vârstă de 54 de ani, care se afla, joi, într-o vilă situată pe strada 6 Noiembrie din centrul municipiului Suceava, a fost bătută de un bărbat necunoscut care a intrat în locuinţă, uşa de la intrare fiind descuiată.

Astfel, după ce a intrat în casă şi a început să scotocească prin lucruri, bărbatul s-a întâlnit cu femeia şi i-a cerut bani, însă aceasta i-a spus că nu este proprietara casei, iar hoţul a lovit-o cu pumnii peste faţă.

În casă se afla şi fiica proprietarilor, împreună cu o prietenă, cele două fiind alertate de zgomote şi coborând de la etaj, moment în care bărbatul a plecat în grabă.

El a mai spus că în acest caz se fac cercetări pentru depistarea bărbatului.

Directorul medical al Spitalului Judeţean Suceava, medicul Tiberius Brădăţan, a declarat că femeia a fost adusă la Unitatea de Primire a Urgenţelor unde i s-au acordat îngrijiri medicale întrucât avea leziuni la faţă şi i s-au efectuat investigaţii medicale, ulterior, pacienta fiind transferată la o clinică de specialitate din Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici