Suceava: O femeie cu fiul ei de aproximativ şapte ani în braţe s-a aruncat în faţa unui tren

O femeie cu fiul ei de aproximativ şapte ani în braţe s-a aruncat, miercuri după-amiază, în faţa unui tren, în gara din Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, mama şi copilul, care are picioarele amputate, fiind transportaţi în stare gravă la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3251 afișări
Imaginea articolului Suceava: O femeie cu fiul ei de aproximativ şapte ani în braţe s-a aruncat în faţa unui tren

Suceava: O femeie cu fiul ei de aproximativ şapte ani în braţe s-a aruncat în faţa unui tren (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Potrivit primarului din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, cel mai probabil este vorba de o tentativă de suicid, primele informaţii arătând că femeia a ieşit dintr-un tufiş cu copilul în braţe şi s-a aruncat în faţa trenului.

La faţa locului au intervenit un echipaj SMURD şi o autospecială de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Suceava, femeia şi fiul acesteia, în vârstă de aproximativ şapte ani, fiind transportaţi la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Directorul spitalului, Eugen Ciosnar, a declarat că femeia, în vârstă de aproximativ 40 de ani, este în comă şi are un picior amputat de la genunchi, iar copilul are ambele picioare amputate, fiind semiconştient.

Femeia şi fiul său urmează să fie transferaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici