Video Suceava, oraş "fantomă". Cum arată singurul oraş din România izolat din cauza coronavirusului. Filmare făcuta cu drona

  • Suceava este singurul oraş din România aflat în carantină totală
  • Nimeni nu intra şi nimeni nu iese din oraş
  • Un sucevean a filmat localitatea de la înalţime, cu ajutorul unei drone
11649 afișări
Oraşul Suceava a fost izolat de autorităţi ca urmare a numărului mare de îmbolnăviri. Suceva a fost declarat focar de coronavirus, o treime din numărul de îmbolnăviri de COVID-19 din România provenind de acolo.
 
Localitate cu aproape 100.000 locuitori, Suceva arată ca un oraş pustiu. Puţini oameni se încumetă să îşi părăsească locuinţele în această perioadă.
 
Un sucevean, Radu Baran, a surprins imagini cu oraşul Suceava de la înălţime, cu ajutorul unei drone.
 
"Suceava era un oraş viu, plin de viaţă, cu străzile pline. Acum suntem în carantină. Să fim cu toţii în linia întâi şi să redăm Sucevei viaţa", a scris acesta pe Facebook.
 
638 oameni au fost diagnosticaţi cu COVID-19 în oraşul Suceava.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici