Suceava: Percheziţii la evazionişti din comerţul de legume şi fructe cu un prejudiciu de 3 milioane lei

Poliţiştii suceveni fac, vineri dimineaţă, mai multe percheziţii la persoane suspectate de evaziune în domeniul comerţului intern şi achiziţiei intracomunitare de legume şi fructe, prejudiciul estimat depăşind trei milioane de lei.

193 afișări
Imaginea articolului Suceava: Percheziţii la evazionişti din comerţul de legume şi fructe cu un prejudiciu de 3 milioane lei

Suceava: Percheziţii la evazionişti din comerţul de legume şi fructe cu un prejudiciu de 3 milioane lei (Imagine: Adrian Boioglu/Mediafax Foto)

Potrivit IPJ Suceava, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Suceava, împreună cu luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale Suceava, fac percheziţii domiciliare şi verificări la mai multe persoane fizice şi juridice din judeţul Suceava, dar şi din municipiul Bucureşti.

Cercetările în acest dosar, sunt desfăşurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, percheziţiile fiind făcute în baza autorizaţiilor emise de Tribunalul Suceava.

Sursa citată menţionează că sunt vizate mai multe persoane fizice şi juridice suspectate că, în perioada 2012 - 2015, au dezvoltat un mecanism infracţional de eludare a plăţii impozitelor şi taxelor pe profitul realizat, precum şi de realizare de operaţiuni ilicite privind deducerile de TVA, prejudiciul în acest caz depăşind trei milioane de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici