Suceava: Proprietarii unei gospodării în flăcări, treziţi de pompierii care stingeau incendiul

Pompierii militari care au intervenit, duminică dimineaţa, să stingă un incendiu la o gospodărie din Vatra Dornei i-au trezit pe proprietari care dormeau în casa aflată la trei metri distanţă de adăpostul de animale aflat în flăcări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

507 afișări
Imaginea articolului Suceava: Proprietarii unei gospodării în flăcări, treziţi de pompierii care stingeau incendiul

Suceava: Proprietarii unei gospodării în flăcări, treziţi de pompierii care stingeau incendiul (Imagine: Florin Buliga/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit ISU Suceava, pompierii din Vatra Dornei au intervenit, duminică, timp de circa două ore pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din municipiul Vatra Dornei, unde, la sosirea echipajelor, ardea acoperişul adăpostului de animale, existând pericolul de propagare la casă.

Salvatorii au localizat incendiul şi au evacuat animalele din gospodărie.

"Deoarece nicio persoană din gospodărie nu era la faţa locului, şeful intervenţiei l-a sunat pe proprietar. Acesta a răspuns somnoros, el aflându-se cu membrii familiei în casă. Toţi dormeau, fără ca niciunul dintre ei să bănuiască ce se petrece la doar trei metri distanţă de locuinţă”, arată ISU.

În incendiu au ars acoperişul şi plafonul adăpostului de animale, pe suprafeţe de câte 64 de metri pătraţi, şi s-au degradat şi pereţii construcţiei, în proporţie de 60%.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit produs la conductori electrici cu improvizaţii, menţionează ISU Suceava.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici