Suceava: Un bărbat a murit după ce a căzut cu maşina în râul Bistriţa. Accidentul, observat după 9 ore

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, profesor de sport la Liceul Tehnologic din localitatea suceveană Broşteni, a murit, duminică seară, după ce a căzut cu maşina în râul Bistriţa de la o înălţime de zece metri, maşina fiind observată abia luni dimineaţă de un localnic.

217 afișări
Imaginea articolului Suceava: Un bărbat a murit după ce a căzut cu maşina în râul Bistriţa. Accidentul, observat după 9 ore

Suceava: Un bărbat a murit după ce a căzut cu maşina în râul Bistriţa. Accidentul, observat după 9 ore

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat, luni, că un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Broşteni, a plecat, duminică, în jurul orei 22.00, cu maşina să cumpere pizza, iar pe DN 17 B, în localitatea Lungeni, şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta, iar autoturismul a intrat într-un parapet din beton, fiind proiectat în doi copaci şi căzând apoi de la o înălţime de circa zece metri în albia râului Bistriţa.

Luni dimineaţă, un localnic a observat maşina căzută pe cupolă şi a anunţat autorităţile.

Pompierii militari au intervenit în zonă alături de jandarmi, poliţişti şi lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Broşteni, iar salvatorii au creat accesul către victima prinsă între fiarele contorsionate, aceasta fiind găsită decedată.

Maşina avariată a fost scoasă din albia râului cu ajutorul unei platforme forestiere cu braţ.

Şoferul era profesor de sport la Liceul Tehnologic din Broşteni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici