Suceava: Un copil de doi ani şi bunica sa, intoxicaţi cu monoxid de carbon de la sobă

Un copil de doi ani şi bunica sa, în vârstă de 65 de ani, din Suceava, au suferit, vineri după-amiază, intoxicaţii cu monoxid de carbon de la sobă ce funcţionează cu gaz natural şi au primit îngrijiri medicale de la echipajul de paramedici al ISU Suceava, fiind transportaţi apoi la spital.

192 afișări
Imaginea articolului Suceava: Un copil de doi ani şi bunica sa, intoxicaţi cu monoxid de carbon de la sobă

Suceava: Un copil de doi ani şi bunica sa, intoxicaţi cu monoxid de carbon de la sobă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată, a declarat că la sosirea echipajului ISU copilul era semiconştient, iar femeia se simţea rău şi li s-a administrat imediat oxigen, după care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, Tiberius Brădăţan, a declarat că cei doi au fost intoxicaţi cu gaze de ardere de la o sobă şi sunt internaţi sub supraveghere în spital.

El a spus că bunica copilului şi-a revenit după ce i s-a administrat oxigen, iar micuţul şi-a revenit în ambulanţă.

Brădăţan a precizat că ambii pacienţi au ajuns conştienţi la UPU Suceava şi că rămân internaţi sub supraveghere medicală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici