Suceava: Un mort şi patru răniţi în urma unui accident rutier

Un tânăr în vârstă de 19 ani a murit, iar alte patru persoane au fost rănite, duminică, într-un accident produs pe DN 2 E, în comuna suceveană Clit, după ce un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, în care se aflau doi tineri, a intrat pe contrasens, unde a lovit un autoturism care circula regulamentar.

380 afișări
Imaginea articolului Suceava: Un mort şi patru răniţi în urma unui accident rutier

Suceava: Un mort şi patru răniţi în urma unui accident rutier (Imagine: Mediafax Foto)

Tânărul care a murit, duminică, în accidentul rutier petrecut în localitatea suceveană Clit era pasager, şi nu şofer, aşa cum anunţase iniţial Poliţia, iar accidentul a fost provocat de un alt tânăr care a fost rănit şi care acum este audiat de poliţişti.

Inspectorul Bogdana Crăciun de la Poliţia Judeană Suceava a declarat corespondentului MEDIAFAX că în urma examenului medico-legal, avându-se în vedere leziunile suferite de cei doi tineri, din care unul a murit, s-a stabilit că tânărul în vârstă de 19 ani era pasager în autoturism, iar celălalt tânăr, în vârstă de 27 de ani, rănit şi despre care se ştia că fusese pasager, conducea de fapt maşina.

"Probele administrate au concluzionat că tânărul care a fost rănit conducea autoturismul în momentul accidentului, şi nu cel care a decedat", a spus Crăciun.

Ea a precizat că acesta este audiat de poliţişti pentru elucidarea modului în care s-a produs accidentul.

Iniţiat, Poliţia Suceava informa că autorul accidentului este tânărul care a murit şi care nu avea permis de conducere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici