Suceava: Un tânăr de 17 ani, reţinut pentru contrabandă cu ţigări în valoare de 290.000 lei

Un tânăr de 17 ani a fost reţinut de poliţiştii de frontieră suceveni într-un caz de contrabandă cu ţigări, după ce într-o livadă din localitatea suceveană Vicovu de Sus şi în patru autoturisme au fost găsite ţigări de provenienţă ucraineană de 290.000 de lei, dar şi staţii de emisie-recepţie.

318 afișări
Imaginea articolului Suceava: Un tânăr de 17 ani, reţinut pentru contrabandă cu ţigări în valoare de 290.000 lei

Suceava: Un tânăr de 17 ani, reţinut pentru contrabandă cu ţigări în valoare de 290.000 lei (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Potrivit Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, poliţiştii de frontieră au observat, vineri, în curtea unui imobil din localitatea Vicovu de Sus un colet cu ţigări, iar într-o livadă din apropiere au fost descoperite mai multe colete cu ţigări din acelaşi lot şi două staţii de emisie recepţie.

Poliţiştii de frontieră au supravegheat şi cercetat zona, iar pe o stradă din apropiere au găsit patru autoturisme de teren suspecte a fi implicate în activitatea infracţională şi au reţinut şi un tânăr de 17 ani suspect în acest caz.

Pe timpul acţiunii, poliţiştii au tras şi un foc de avertisment pentru prinderea tânărului.

În două dintre maşinile de teren au fost găsite alte colete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

În coletele găsite se aflau 29.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, de diferite mărci, în valoare de 290.000 lei.

Tânărul reţinut este cercetat pentru contrabandă în formă agravantă, iar în continuare se fac cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională, precizează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici