Suceveancă înşelată cu 4.000 lei şi 500 euro prin metoda accidentul. O parte din bani i-a împrumutat

O femeie în vârstă de 79 de ani din municipiul Suceava a fost înşelată cu 4.000 de lei şi 500 de euro prin metoda "accidentul" de doi bărbaţi care au sunat-o şi s-au prezentat ca fiind un nepot care a provocat un accident rutier şi un avocat, bătrâna împrumutând o parte din bani de la o vecină.

12447 afișări
Imaginea articolului Suceveancă înşelată cu 4.000 lei şi 500 euro prin metoda accidentul. O parte din bani i-a împrumutat

Suceveancă înşelată cu 4.000 lei şi 500 euro prin metoda accidentul. O parte din bani i-a împrumutat (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, femeia a sesizat oamenii legii, reclamând că a fost înşelată cu 4.000 de lei şi 500 de euro, sub pretextul că un nepot de-al său ar fi provocat un accident rutier.

Poliţiştii au stabilit că vineri, în timp ce se afla acasă, femeia a fost sunată pe telefonul fix de o persoană care s-a prezentat ca fiind nepotul său şi care, plângând, i-a spus că a provocat un accident de circulaţie, lovind o femeie pe trecerea de pietoni. Ulterior, un alt bărbat, care s-a recomandat a fi avocatul nepotului i-a solicitat femeii 4.000 de lei pentru operaţia victimei.

Bătrâna s-a întâlnit apoi în zona unui oficiu poştal cu un bărbat necunoscut, căruia i-a dat suma de 4.000 lei.

La scurt timp, ea a fost din nou sunată pe telefonul fix de cei doi care i-au mai cerut 4.000 de lei şi, întrucât nu mai avea bani, femeia a împrumutat 500 de euro de la o vecină, bani pe care i-a dat aceluiaşi bărbat.

Ulterior, fiind vizitată de vecina care i-a împrumutat suma de 500 de euro, bătrâna şi-a dat seama că a fost înşelată şi a anunţat Poliţia.

În acest caz poliţiştii fac cercetări pentru a identifica autorii şi pentru recuperarea prejudiciului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici