Suicid pe o şosea din Neamţ. Un bărbat s-a aruncat în faţa unui camion, cu un bilet de adio în buzunar. FOTO

  • Un bărbat de 55 de ani a murit în Neamţ după ce s-a aruncat, miercuri, în faţa unui camion.
  • Primele informaţii arată că bărbatul era bolnav, iar asupra sa s-a găsit un bilet în care îşi cere scuze pentru gest.
2424 afișări
Imaginea articolului Suicid pe o şosea din Neamţ. Un bărbat s-a aruncat în faţa unui camion, cu un bilet de adio în buzunar. FOTO

Un bărbat de 55 de ani a murit în Neamţ după ce s-a aruncat în faţa unui camion

Incidentul a avut loc în comuna Agapia din judeţul Neamţ, unde bărbatul de 55 de ani a fost lovit mortal de un camion.

„Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Târgu-Neamţ a reieşit faptul că în timp ce un bărbat de 34 de ani, din Răuceşti, judeţul Neamţ, conducea o autoutilitară pe DN 15 C, din direcţia Târgu-Neamţ – Piatra-Neamţ, în localitatea Săcăluşeşti, a surprins şi accidentat mortal un bărbat de 55 de ani, din Agapia”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Georgiana Moşu.

Traficul rutier a fost blocat o vreme, iar după cercetări s-a reluat.

Potrivit Georgianei Moşu, şoferul maşinii nu a consumat alcool.

Conform unor surse din cadrul anchetatorilor, poliţiştii iau în calcul varianta sinuciderii, având indicii că pietonul s-ar fi aruncat în faţa vehiculului.

Se pare că asupra lui a fost găsit şi un bilet de adio în care scria că se va arunca în faţa unei maşini din cauza bolilor de care suferă şi îşi cerea scuze pentru gest.

Poliţiştii urmează să stabilească şi încadrarea juridică a faptei. Cel mai probabil vor deschide un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici