Sulfina Barbu despre acţiunea DNA vizându-l pe şeful ANOFM: Susţin toleranţă zero pentru faptele de corupţie

Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, în legătură cu acţiunea DNA care îl vizează pe şeful ANOFM, Silviu Bian, că va susţine toleranţă zero pentru faptele de corupţie, adăugând că "fiecare răspunde pentru faptele sale".

856 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu despre acţiunea DNA vizându-l pe şeful ANOFM: Susţin toleranţă zero pentru faptele de corupţie

Sulfina Barbu despre acţiunea DNA vizându-l pe şeful ANOFM: Susţin toleranţă zero pentru faptele de corupţie (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Susţin toleranţă zero pentru faptele de corupţie, cum le-am transmis tuturor angajaţilor din minister şi instituţiilor subordonate. Fiecare răspunde pentru faptele sale, dar nimeni nu are dreptul să afecteze imaginea instituţiei printr-un comportament ieşit din normele de etică", a declarat Sulfina Barbu.

Ea a mai spus că justiţia trebuie să îşi facă treaba.

"În timpul guvernării PDL justiţia este lăsată să îşi facă treaba. Avceasta este încă o dovadă că nu este niciun fel de presiune politică asupra justiţiei", a adăugat ministrul Muncii.

Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), Silviu Bian, ar fi fost prins de procurorii anticorupţie în timp ce prima 80.000 de lei.

Biroul de presă al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a precizat, pentru MEDIAFAX, că instituţia derulează o acţiune, însă nicio persoană nu a fost reţinută, iar orice măsură preventivă care va fi luată va fi comunicată presei.

Potrivit unor surse judiciare, Silviu Bian a fost prins în flagrant când primea suma de aproximativ 80.000 de lei, iar banii ar fi fost ceruţi şi primiţi de la angajaţi ai AJOFM Braşov.

Silviu Bian este secretar de stat şi membru PDL. El face parte din conducerea organizaţiei Alba a partidului, din luna februarie a acestui an fiind vicepreşedinte al filialei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici