Superbolid de 755 de cai putere, pe şoselele din România. RAR: probabil că nu sunt prea căutate

  • Un român s-a prezentat la RAR pentru a începe procedura de înmatriculare a unuia dintre cele 765 de exemplare ale modelului fabricat în ediţie limitată McLaren 765LT Spider.
  • RAR: „Este primul astfel de model pentru care eliberăm CIV până acum, probabil că nu sunt prea căutate”.
5198 afișări
Imaginea articolului Superbolid de 755 de cai putere, pe şoselele din România. RAR: probabil că nu sunt prea căutate

Sursa foto: Facebook Registrul Auto Român

„Colegii din RAR Griviţa au avut plăcerea să admire unul dintre cele 765 de exemplare ale acestui model fabricat în ediţie limitată: McLaren 765LT Spider”, anunţă Registrul Auto Român.

Reprezentanţii RAR precizează că sub capotă se află un motor V8 de 4 litri pe benzină, care dezvoltă 755 de cai putere şi poate duce maşina de la 0-100 km/h în aproximativ 2.4 secunde.

Ei fac şi o glumă: „P.S. Este primul astfel de model pentru care eliberăm CIV până acum, probabil că nu sunt prea căutate”.

Internauţii au comentat şi ei. „Mă mir că a trecut”, „Să aveţi grijă să îl opriţi în trafic şi să îi luaţi talonul pt dimensiune anvelope şi noxe” sau „Cică nu-s bune că nu prea cumpără lumea…”, au scris aceştia.

Preţul unui exemplar porneşte de la 310.500 de lire sterline pe piaţa din Marea Britanie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici