Surpriză veninoasă, într-un birou din Orşova. Vipera s-a ascuns într-un loc neaşteptat

O viperă de 20 de centimetri ascunsă sub lambriul de pe un perete dintr-un biroul din Orşova a creat panică printre funcţionarii unei instituţii. Jandarmii au îndepărtat vipera, care a fost apoi eliberată în habitatul natural.

1283 afișări
Imaginea articolului Surpriză veninoasă, într-un birou din Orşova. Vipera s-a ascuns într-un loc neaşteptat

FOTO: Jandarmeria Mehedinţi

„Interacţiunea cu şerpii sau viperele este un real pericol în sezonul cald, iar posibilitatea de a le întâlni apare în cele mai nebănuite locuri. În cursul zilei de ieri (marţi - n.r.), jandarmii au fost solicitaţi să intervină în municipiul Orşova, deoarece funcţionarii unei instituţii au observat o viperă ascunsă într-un birou”, anunţă Jandarmeria Mehedinţi.

Ajunşi la adresa indicată, jandarmii au constatat că panica a fost produsă de o viperă, cu lungimea de aproximativ 20 cm, ascunsă sub lambriul de pe un perete.

„Vipera a fost îndepărtată din acel loc şi ulterior, eliberată în habitatul natural. Le recomandăm cetăţenilor să nu încerce să îndepărteze singuri reptilele, ci să ne solicite sprijinul în astfel de situaţii”, conchid jandarmii din Mehedinţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici