Surse: Copilul de 4 ani din Piteşti a murit din cauza anesteziei. Primele concluzii ale autopsiei

Copilul de 4 ani din Piteşti a murit din cauza anesteziei, arată primele concluzii ale autopsiei efectuate de medicii legişti, spun, vineri, surse din cadrul Institutului Naţional de Medicină Legală (INML). Aceleaşi surse au precizat faptul că băiatul nu avea alte probleme de sănătate.

11628 afișări
Imaginea articolului Surse: Copilul de 4 ani din Piteşti a murit din cauza anesteziei. Primele concluzii ale autopsiei

Surse: Copilul de 4 ani din Piteşti a murit din cauza anesteziei. Primele concluzii ale autopsiei

Potrivit raportului medicilor legişti, substanţele folosite la clinica privată din Piteşti i-ar fi provocat un stop cardio-respirator băiatului de 4 ani, au declarat surse INML pentru MEDIAFAX.

Copilul de patru ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce i s-a făcut anestezie generală în cabinetul stomatologic din Piteşti. Ulterior, organele sale au cedat unul câte unul, iar micuţul a murit, miercuri, în Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală.

El a fost sedat cu propofol, aceeaşi substanţă care i-a provocat decesul şi cântăreţului Michael Jackson, a explicat un medic anestezist.

Dosarul copilului mort a fost preluat, joi, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, iar cercetările în acest caz se fac pentru ucidere din culpă. Deocamdată nu a fost nimeni pus sub acuzare, ancheta fiind pentru faptă.

În paralel, DSP Argeş a decis închiderea clinicii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici