Suspectul crimei din Caracal, scos din curte în maşina Poliţiei. Sute de oameni au protestat în faţa locuinţei lui Gheorghe Dincă

Suspectul crimei din Caracal, Gheorghe Dincă, a fost scos, vineri seara, din curtea unde ar fi ucis-o pe Alexandra, cu autospeciala Poliţiei, încercuită de jandarmi, care au făcut un culoar între sutele de oameni protestează pe stradă.

10785 afișări
Imaginea articolului Suspectul crimei din Caracal, scos din curte în maşina Poliţiei. Sute de oameni au protestat în faţa locuinţei lui Gheorghe Dincă

Suspectul crimei din Caracal, scos din curte în maşina Poliţiei. Sute de oameni au protestat în faţa locuinţei lui Gheorghe Dincă

Puţin după ora 23.00, o autospecială a Poliţiei a ieşit din curtea unde locuieşte Gheorghe Dincă, suspectul crimei din Caracal, maşina în care se afla acesta fiind încercuită de jandarmi.

Sute de protestatari au huiduit când a ieşit maşina Poliţiei, dar şi când au ieşit anchetatorii din curtea lui Dincă.

Sute de oameni protestează, la ora transmiterii acestei ştiri, în faţa locuinţei suspectului, faţă de modul în care autorităţile au intervenit în acest caz.

Oamenii au adus cu ei coli albe pe care au scris „Nepăsarea voastră ucide vieţi” şi „Dreptate pentru Alexandra”.

Gheorghe Dincă va fi condus, vineri noaptea, la audieri, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, după ce a rămas în casă, în timpul cercetărilor, timp de aproape 18 ore.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenţă 112, anunţând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a reuşit o locaţie exactă, ci o arie de căutare, poliţiştii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Suspect este un bărbat de 57 de ani, pe numele său Gheorghe Dincă, tată a trei copii. În casa lui a fost găsit un bidon cu resturi umane şi bijuterii în special inele, care i-ar fi aparţinut Alexandrei.

Totodată, anchetatorii încearcă să identifice o a doua victimă, care se pare că a dispărut în urmă cu mai bine de o lună şi care era din judeţul Dolj.

Taguri:
suspect,
crimă,
caracal

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici