Suspectul în cazul dublei crime din Şimon, arestat preventiv pentru 30 de zile

Suspectul în cazul dublei crime din Şimon, judeţul Braşov, a fost arestat preventiv marţi pentru 30 de zile.

203 afișări
Imaginea articolului Suspectul în cazul dublei crime din Şimon, arestat preventiv pentru 30 de zile

Suspectul în cazul dublei crime din Şimon, arestat preventiv pentru 30 de zile

Magistraţii Tribunalului Braşov au admis propunerea procurorilor şi au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a suspectului în cazul dublei crimei din Şimon.

Bărbatul a fost reţinut luni seara de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Faţă de acesta a fost pusă în mişcare acţiunea penală pentru infracţiunile de violare de domiciliu şi omor calificat.

Conform procurorilor, în noaptea de duminică spre luni, inculpatul, pe fondul unui conflict mai vechi cu vărul şi vecinul său, s-a înarmat cu un cuţit şi un topor şi a pătruns prin spargerea geamului uneia dintre uşile de acces în locuinţa celor doi soţi. În dormitorul acestora, inculpatul le-ar fi aplicat mai multe lovituri cu obiecte tăietoare în urma cărora cei doi soţi au murit.

Cei doi, un pompier şi o asistentă medicală, au fost găsiţi luni dimineaţa morţi în casă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
suspect,
crimă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici