Suspectul triplului asasinat din Satu Mare a fost prins. Cine este acesta

Suspectul triplului asasinat din comuna Apa, judeţul Satu Mare, a fost prins, acesta fiind audiat, marţi. Este vorba de fiul celor doi soţi Rentea şi nepotul Victoriei Apan, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4068 afișări
Imaginea articolului Suspectul triplului asasinat din Satu Mare a fost prins. Cine este acesta

Suspectul triplului asasinat din Satu Mare a fost prins. Cine este acesta

Procurorul şef secţie Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marius Iancu, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că bărbatul este audiat, iar miercuri se va face propunere de arestare preventivă.

„L-am prins pe autorul triplei crime, acesta este audiat marţi în vederea reţinerii. Este fiul victimelor, al soţilor Rentea, şi nepotul Victoriei Apan. Urmează ca miercuri să se facă propunere de arestare preventivă”, a spus Iancu.

În cadrul audierilor, anchetarii vor să stabilească mobilul crimelor şi modul în care autorul şi-a ucis părinţii şi bunica.

Victimele triplei crime au fost înmormânate, marţi, în cimitirul din comuna Apa, iar la ceremonia funerară au participat atât Răzvan Rentea cât şi sora acestuia.

Primarul comunei Apa, Radu Trandafir, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că îl cunoaşte pe fiul victimelor, Răzvan Rentea, care venea des să îşi vadă părinţii.

„Din câte ştiu locuia în Satu Mare, venea des la Apa, ne mai întâlneam. Nu ştiu alte detalii, nu am auzit să facă vreun scandal în zonă”, a spus Trandafir.

Trei persoane din comuna Apa, judeţul Satu Mare, au fost omorâte, vineri, în 24 noiembrie, cu lovituri în cap, fiind vorba de soţ, soţie şi de mama femeii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici