Suspiciune de coronavirus la Buzău. O tânără întoarsă din Veneto a ajuns la spital cu simptome alarmante

  • O tânără, de 29 de ani, din Buzău s-a întors din Veneto cu febră şi dureri musculare
  • Fata din Râmnicu Sărat a mers, astăzi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău
  • Reprezentanţii spitalului au spus că fata ori va fi izolată sau trimisă la Institutul Matei Balş din Capitală
5764 afișări
Imaginea articolului Suspiciune de coronavirus la Buzău. O tânără întoarsă din Veneto a ajuns la spital cu simptome alarmante

Sursa: Profimedia Images

Tânăra de 29 de ani din Râmnicu Sărat a mers, marţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, având febră, dureri muscular şi tuse.

Tânăra a spus că s-a întors în ţară în urmă cu 7 zile, din zona Veneto.

„Vom aplica procedurile instituite de către DSP, izolarea pacientei sau trimiterea acesteia la Institutul Matei Balş din Capitală”, au anunţat reprezentanţii spitalului din BuReprezău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici