Sute de blocuri şi 10 instituţii din Bucureşti, fără apă caldă şi căldură. Zonele afectate

Aproape 700 de blocuri şi 10 instituţii din Bucureşti rămân, începând de marţi seara, fără apă caldă şi căldură, din cauza unor lucrări.

3347 afișări
Imaginea articolului Sute de blocuri şi 10 instituţii din Bucureşti, fără apă caldă şi căldură. Zonele afectate

Termoenergetica anunţă că, începând de miercuri, se vor executa lucrări de blindare a conductei DN 600, în zona străzii Mihail Sebastian. Lucrările sunt impuse de continuarea în următoarea perioadă de către Compania Municipală Energetica Servicii a reabilitării acestei magistrale.

Pentru realizarea lucrărilor de blindare este necesară oprirea furnizării agentului termic pentru apă caldă şi încălzire pentru 41 de puncte termice, care alimentează un număr de aproximativ 677 blocuri şi 10 instituţii.

Oprirea va fi făcută progresiv, începând cu 15 noiembrie 2022, ora 22.00.

Termenul estimativ de finalizare a lucrărilor de blindare, încărcare a reţelei şi punerea în funcţiune este 18 noiembrie 2022, ora 23.00.

Vor fi afectate de oprire punctele termice din zona străzilor: Sebastian, Malcoci, Petre Ispirescu, Bîrcă şi Dumbrava Nouă, Şoseua Alexandria, Calea Ferentari şi Calea Rahovei.

„Este important de subliniat că aceste operaţiuni de blindare a conductei permit intervenţia asupra reţelei, în lunile următoare, fără a afecta furnizarea agentului termic pentru clienţi. Compania Municipală Energetica Servicii urmează să monteze alţi aproximativ 1000 de metri de conductă preizolată, în continuarea porţiunii instalate deja. Lucrările de reabilitare a magistralei sunt absolut necesare pentru îmbunătăţirea furnizării agentului termic în această zonă”, transmite compania.

Săptămâna trecută, s-au făcut lucrări de reîntregire a reţelei primare după executarea probelor de presiune pentru Compania Municipală Energetica Servicii. Astfel, în ultima perioadă, compania a montat aproximativ 1000 de metri de conductă nouă, preizolată, dotată cu senzori de detecţie a avariilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici