Sute de morţi şi răniţi, după ce o explozie puternică a spulberat o moschee şiită din provincia Kunduz, Afganistan

  • Afganistan. Atentat asupra unei moschei şiite din Kunduz.
  • Ofiţerul de informaţii din provincie, Matiullah Rohani, a raportat că moscheea a fost lovită de un atac sinucigaş.
  • Este foarte probabil un atac cu bombă care a avut loc în timpul rugăciunilor de vineri.
1255 afișări
Imaginea articolului Sute de morţi şi răniţi, după ce o explozie puternică a spulberat o moschee şiită din provincia Kunduz, Afganistan

O explozie puternică a spulberat o moschee şiită din provincia Kunduz, Afganistan. Sute de morţi şi răniţi

Numărul victimelor atacului este, până în prezent, de 60 de morţi şi 107 răniţi. Acest lucru a fost raportat de corespondentul postului Al Jazeera.

„Până acum, am primit 25 de cadavre şi peste 50 de răniţi în spitalul nostru”, a declarat o sursă de la Spitalul Central Kunduz, în timp ce o altă sursă din centrul condus de Medicii Fără Frontiere a indicat că au fost luate cel puţin 15 cadavre şi 90 de răniţi. .

Nimeni nu şi-a revendicat încă atacul, dar ISIS a fost protagonistul unor masacre similare în trecut. Sute de oameni s-au adunat în afara spitalelor, cerând veşti despre rude. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici