Sute de muncitori de la o fabrică din Timiş au fost evacuaţi din cauza unui incendiu la un container | FOTO

Un număr de 250 de angajaţi ai unei fabrici din comuna Ghiroda, judeţul Timiş, au fost evacuaţi, miercuri seara, din cauza unui incendiu izbucnit la un container de tip bucătărie, situat în curte. Nu s-au înregistrat victime.

597 afișări

Potrivit ISU Timiş, incendiul a izbucnit la un container de tip bucătărie situat în curtea unei fabrici din comuna Ghiroda.

„La sosirea echipajelor la locul intervenţiei, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la întregul container care se află la aproximativ cinci metri de clădirea principală a societăţii comerciale. S-a acţionat de urgenţă pentru lichidarea incendiului, astfel la câteva minute de la sosirea pompierilor, incendiul a fost lichidat”, spun reprezentanţii ISU Timiş.

În urma incendiului au ars aparate şi ustensile de bucătărie.

„Din clădirea aflată în apropierea incendiului s-au autoevacuat aproximativ 250 de angajaţi ai operatorului economic (tura de serviciu). Nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale”, mai spun reprezentanţii ISU Timiş.

Din primele cercetări, incnediu a izbucnit din cauza unui scurtcircuit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fabrică,
incendiu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici