Sute de oi au blocat traficul din centrul Alexandriei. Imaginile, virale pe reţelele de socializare. VIDEO

Sute de oi au trecut prin centrul reşedinţei judeţului Teleorman, Alexandria, blocând traficul. Imaginile au fost filmate de către un localnic şi au devenit virale pe Internet. Un fost viceprimar scrie că Alexandria a fost iniţial un târg, dar acum „ne pute pe la nas când vedem un animal pe străzi”.

1735 afișări
Imaginea articolului Sute de oi au blocat traficul din centrul Alexandriei. Imaginile, virale pe reţelele de socializare. VIDEO

VIDEO | Sute de oi au blocat traficul din centrul Alexandriei

În filmare se văd sute de animale tranzitând o zonă foarte circulată a oraşului.

La un moment dat, oile au traversat strada la culoarea roşie a semaforului, punându-i în dificultate pe pietoni.

Oile erau mânate de un cioban, care încerca să le direcţioneze către ieşirea din oraş.

Fostul viceprimar al oraşului, Ionuţ Neacşu, a scris pe Facebook că situaţia nu este deloc ieşită din comun, de vreme ce Alexandria a fost, iniţial, un târg.

„Oraşul Alexandria a luat fiinţă ca târg, principala activitate era negoţul cu animale vii şi cereale, aşa s-a dezvoltat acest oraş, acum ne pute pe la nas când vedem un animal pe străzile urbei", a scris fostul viceprimar al Alexandriei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici