Sute de profesori din România vor participa la cursuri gratuite de educaţie financiară

  • 500 de profesori de gimnaziu din România vor participa la cursuri de educaţie financiară.
  • Este vorba despre cursuri gratuite şi acreditate care sunt organizate de fundaţia Institutul de Studii Financiare.
242 afișări
Imaginea articolului Sute de profesori din România vor participa la cursuri gratuite de educaţie financiară

Sute de profesori din România vor participa la cursuri gratuite de educaţie financiară

Fundaţia Institutul de Studii Financiare (ISF) a anunţat că a obţinut acreditarea unui program de formare profesională continuă adresat personalului didactic preuniversitar. Acesta se numeşte „Formarea personalului didactic din învăţământul preuniversitar în domeniul financiar nebancar (FinTTT)” şi a fost acreditat printr-un ordin de ministru.

În cadrul acestui program, 500 de profesori de gimnanziu din toată ţara vor beneficia, în perioada mai-septembrie, de cursuri gratuite de educaţie financiară.

„Programul FinTTT are definit drept scop general îmbunătăţirea nivelului de educaţie financiară în rândul profesorilor – persoane de influenţă în rândul elevilor - printr-un efort coordonat la nivel naţional, care va asigura atingerea principalelor obiective strategice de îmbunătăţire a bunăstării financiare a populaţiei”, au anunţat cei de la ISF.

Programul se adresează cadrelor didactice care predau la clasa a VIII-a.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici