Sute de tone de carne verificate într-un depozit din Capitală. Există suspiciuni de evaziune

Sute de tone de carne dintr-un depozit din Capitală sunt verificate, sâmbătă, de către inspectori de la Garda Financiară, împreună cu jandarmi, existând suspiciuni de evaziune fiscală.

73 afișări
Imaginea articolului Sute de tone de carne verificate într-un depozit din Capitală. Există suspiciuni de evaziune

Sute de tone de carne verificate într-un depozit din Capitală. Există suspiciuni de evaziune (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Inspectorii de la Garda Financiară şi jandarmii au descins, sâmbătă dimineaţă, în depozitul de carne din Capitală, unde unele firme ar avea stocate cantităţi mai mari de carne decât cele declarate în acte.

Depozitul a fost sigilat, iar inspectorii Gărzii Financiare vor controla întreaga cantitate de carne aflată în incintă, la finalul verificării urmând să fie confiscată marfa pentru care nu există documente.

Potrivit unor reprezentanţi ai Gărzii Financiare, controalele vizează evaziunea fiscală, pentru că unele firme ar avea marfă pentru care nu există documente şi intenţionează să o comercializeze fără a plăti taxele la stat.

La ora transmiterii acestei ştiri acţiunea inspectorilor de la Garda Financiară este în curs de desfăşurare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici