Dezastru ecologic în Sectorul 2. Sute de tone de deşeuri au fost scoase de pe malul lacului Fundeni

  • Sute de tone de deşeuri au fost scoase de pe malul lacului Fundeni în doar cinci zile în cadrul campaniei de curăţenie care a fost iniţiată de Primăria Sectorului 2.
  • Utilajele nu au ajuns la apă, trebuie să fie eliberate câteva straturi de gunoi, susţine primarul Radu Mihaiu.
961 afișări
Imaginea articolului Dezastru ecologic în Sectorul 2. Sute de tone de deşeuri au fost scoase de pe malul lacului Fundeni

Sute de tone de deşeuri scoase de pe malul lacului Fundeni. Utilajele nu au ajuns la apă

343 tone de deşeuri au fost scoase de pe malul lacului Fundeni. Este doar începutul deoarece situaţia este foarte gravă, spune primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, pe Facebook. Utilajele nu au ajuns la apă, iar în lac sunt adevărate insule de gunoaie, mai spune Mihaiu.

„În numai cinci zile, dintr-un singur depozit de gunoi ilegal, echipele Administraţiei Domeniului Public au scos 343 tone deşeuri de pe malul lacului Fundeni. Situaţia acolo e atât de gravă încât utilajele nu se pot apropia suficient de apă până nu eliberăm drumul de câteva straturi de gunoi. Iar în lac, insulele de deşeuri se întind aşa de mult încât cei de la Apele Române vor fi nevoiţi să aducă un utilaj special şenilat cu care să ajungă atât de departe. Lacul Fundeni e o bombă ecologică, dar nu ne vom opri până nu îl limpezim”, a anunţat Radu Mihaiu pe Facebook.

Primarul susţine că gropile de gunoi de la lacul Fundeni s-au format din cauza mafiei care a golit în zonă numeroase camioane de deşeuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici