Taberele şcolare luxoase de lângă gheţari sau din Honolulu caută români – cât costă să-ţi trimiţi copilul

"Surf şi limba engleză" la Honolulu, Hawaii, este cea mai exotică ofertă a verii 2011. Patru săptămâni cu 15 ore de studiu costă în jur de 4.000 dolari, cu cazarea şi demipensiunea incluse.

257 afișări
Imaginea articolului Taberele şcolare luxoase de lângă gheţari sau din Honolulu caută români – cât costă să-ţi trimiţi copilul

Taberele şcolare luxoase de lângă gheţari sau din Honolulu caută români – cât costă să-ţi trimiţi copilul (Imagine: Elvira Gheorghita/Mediafax Foto)

Ai zice că-i ireal să-ţi trimiţi copilul la vară într-o tabără de limbi străine pe undeva, într-un sat austriac cocoţat pe creste alpine acoperite cu gheaţă. Şi totuşi, există oferte pentru aşa ceva. O agenţie de programe educaţionale din Bulgaria caută părinţi români dispuşi să plătească 2.300 de euro pentru a-şi trimite copiii într-o astfel de tabără tocmai acolo, sus, pe creste, într-un sătuc de poveste: Piesendorf. Sunt acceptaţi copii între 10 şi 16 ani, începând cu 3 iulie.

În suma aceasta intră totul, în afară de biletul de avion: respectiv, cazarea în campus, pensiune completă, 30 de ore de studiu al limbii germane, engleze, artă cinematografică, excursii, petreceri, supravegherea copiilor permanent şi transportul până la aeroport. Sătucul este plasat la o oră şi jumătate de Salzburg, iar centrul de studii se află într-o adevărată cabană alpină. Pe scurt, copiii învaţă, vizitează şi se distrează.

Citeşte mai multe despre ofertele pentru taberele şcolare de vară pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici